اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

تخلیه بندر حیفا از مواد شیمیایی توسط رژیم صهیونیستی

تخلیه بندر حیفا از مواد شیمیایی توسط رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی از بیم انفجاری شبیه بیروت، بندر حیفا را از مواد شیمیایی تخلیه می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر «گیلا گملیل» وزیر حفظ محیط زیست رژیم صهیونیستی، امروز (چهارشنبه) گفت که کار تخلیه بندر حیفا از مواد شیمیایی قابل انفجار همچون «نیترات آمونیوم» آغاز شده است.

به نوشته وبگاه مکان، به گفته این وزیر صهیونیست، به علت افزایش عمیق نگرانی‌ها پس از بروز انفجار مهیب بیروت، قرار است مواد شیمیایی و گارگاههای ساخت این مواد به مناطق غیر مسکونی منتقل شوند. او از همه صاحبان کارگاهها نیز خواست تا فورا تعطیل کرده و به مکان دیگری منتقل شوند.

او در ادامه گفت: «ما باید مواد شیمیایی خطرناک را از بندر حیفا خارج کنیم. برنامه خارج کردن آنها در عرض پنج سال و سپس پاکسازی منطقه در پنج سال بعد از آن است».

«میکی هیموویچ» رئیس کمیته امور داخلی و محیط زیست کنست نیز با بیان اینکه انفجار بیروت باید برای اسرائیلی‌ها بسیار وحشتناک باشد، خواستار تعطیلی صنایع پتروشیمی در قلب حیفا شد.

شرکت صنایع شیمیایی حیفا، یکی از بزرگترین تولید کنندگان محصولات کشاورزی در جهان است که تاسیسات فرآوری و ذخیره‌سازی ۱۲ هزار تُنی آمونیاک را در نزدیکی بندر این شهر اداره می‌کند.

«یائیر لاپید» رئیس کنونی احزاب اپوزیسیون در کنست پیشتر طی یک سخنرانی در «نشست اضطراری بررسی خطرات مخازن آمونیاک» تاکید کرده بود که اگر این مخازن به هر طریقی منفجر شوند، نزدیک به 17هزار نفر از ساکنین این شهر جان خود را از دست خواهند داد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار